Am vazut astazi pe wall-ul de Facebook un anunt care mi-a atras atentia si mi-a trezit spiritul civic. Nu obisnuiesc sa promovez, sa atentionez sau sa dau mai departe informatii despre locuri/lucruri pe care nu le-am experimentat sau trait. Nu am ajuns in acest loc… inca.

Am citit asta:

“Ni se intampla tuturor sa ne atasam de lucruri,locuri,oameni.Toate s-au intamplat si la Big Mamou,locul in care s-au nascut prietenii, trupe, amintiri. Cateodata, pentru o parte sau alta, apar dificultati. Clubul Big Mamou este in impas si are nevoie de sprijinul tau pentru a-si pastra integritatea.
Vino in perioada 22 octombrie-31 octombrie 2012 la evenimentele din cadrul campaniei SALVATI BIG MAMOU si fa parte din istoria acestui loc.
BIG MAMOU are nevoie de tine!
Trupele si artistii care doresc sa ne sustina in orice fel in activitatile campaniei (inclusiv prin prestatii live) sunt invitati sa ne contacteze (Georgiana Stoica 0724671108)”

Este urat sa vezi ca tot ceea ce are personalitate si incearca sa supravietuiasca intr-o lume comerciala ajunge sa fie ingropat. E ciudat sa vezi ca o locatie aproape de Centrul Vechi e inghitita de vecinii mai mari si mai influenti.

Sper ca cineva sa ia masuri. Am vazut ca Hanno Hoefer, Claudiu Purcarin (Nashu), Calin Cyfer si Robert Ardeleanu vor lua masuri. Ii felicit! La mai multe!