Probabil ca ai auzit din media ca “vineri, 16 martie, ”in sufragerie”, la True Club, vine TAXI.”

Vestea ca Trupa TAXI va concerta in True Social Club m-a bucurat. O sa reusesc sa ii vad si eu pentru prima data pe scena. 🙂 Sper sa ajung la probele de sunet si sa va impartasesc cateva poze “LIVE din sufragerie”.

Ceea ce doresc eu sa fac: sa bucur si alti oameni care apreciaza aceasta trupa. “Adicalea” … o sa ofer o invitatie dubla la concertul TAXI din data de 16 Martie 2012.  Acest lucru inseamna ca poti sa iti aduci iubitul/iubita/ amantul/amanta/ prietena/prietenul (sau pe cine doresti tu) si sa ii oferi un concert din inima!

Inca de la lansare, TAXI a starnit atentia tuturor, prin repertoriul variat, de la piese de dragoste, la melodii cu mesaj social, cucerind  prin romantism, spirit ironic si autoironic, marca Dan Teodorescu. Este cadoul perfect pentru un inceput de weekend!

Cum poti castiga: spune-mi care este melodia ta preferata, fredonata si pusa pe repeat de la trupa TAXI. Chiar aici, la comentarii. Voi anunta vineri dimineata castigatorul/castigatoarea.

Daca nu ai castigat si vrei sa ajungi la concert, biletele s-au pus in vanzare la True Club si Bordello’s (Selari 9-11, Sector 3, Bucuresti). Pretul acestora este de 30 de lei/pers. pana in data de 15 martie si de 40 de lei/pers. in ziua concertului. Invitatia nu include rezervarea unei mese si/sau o consumatie inclusa.

Bafta!