Intr-o zi de sambata (28 Septembrie), cu surle si trambite, la un microfon care rezona cu gazonul de pe terenurile sintetice care fac parte din baza sportiva a Federatiei Romane de Rugby, se anunta ceea ce avea sa fie Cupa Bloggerilor 2013.

Prestatia echipei mele, FC BR, nu a fost una rea. Am inceput in forta, primind generos “cateva” goluri. Rezultatul final intre OST (Ora Sportiva Timisoara) si FC BR a fost de 5-0. Incepusera sa se lege cateva pase. Inca exista speranta.

Cupa bloggerilor 2013-14

Urmatorul meci, intre #construim si noi s-a terminat cu 2-0 pentru echipa ce avea sa doneze cate 10 lei pentru fiecare gol. Practic, i-am ajutat sa doneze 20 de lei pentru Habitat for Humanity. Nu puteam decat sa ne bucuram ca am luat bataie.

Echipa #b10, originara din Republica Moldova, s-a impus in fata noastra cu 1-0. Dupa meciuri, am stat la taclale cu ei in  Open Pub, la petrecere. Sunt foarte misto baietii.

Cupa bloggerilor 2013-35Sticlele de Aqua Carpatica si Heineken cazute la datorie

FC Hal’Ba cu FC BR. Baietii astia chiar nu au glumit cand si-au botezat echipa. Mai in gluma, mai in serios, am reusit sa ne impunem in fata lor cu 7-2 si 4-1. Pot sa precizez ca FC Hal’Ba a avut un handicap heineken-ar, la care am participat si eu. Mna! Doream sa obtin informatii de la adversari.

Ma bucur ca am revazut cativa oameni cu care nu ma mai vazusem de cateva luni si am cunoscut oameni noi (propria echipa). Colegii de trupa, pretendenti la titlul de “Chiaburi ai golurilor”, au fost faini. Sper sa participam si la anul in aceeasi formula… dar sa nu mai stau atat de mult pe bara. 🙂
Daca vreti sa vedeti despre ce mai scriu si cine sunt ei:

M-am distrat copios la standul Orange. Aici am testat in premiera noua versiune a aplicatiei Fotbal Info. Chiar draguta! Cu intrebari care necesitau cortex-ul fotbalistic. Auras avea mereu un singur raspuns: “Adi Mutu”.

Cupa bloggerilor 2013-23

Le multumesc organizatorilor, Bogdan Dascalescu si Alin Pandaru, pentru o mahmureala zdravana si dureri asupra unor muschi pe care nici nu stiam ca ii mai am. A fost multa bere. Multa. Heineken. La final nu mai era nimic. Frigiderul alb pe interior.

Vad ca nimeni nu a scris, dar am inscris si eu 2 goluri… in propria poarta. Domnu’ Marius Vasilescu mi-a dat si o porecla Adrian “Aia era poarta noastra?!” Stefanescu.

Team SARTO a reusit sa castige cea de-a patra editie a Cupei Bloggerilor.

Cel mai bun portar al competitiei a fost desemnat Vlastimir Vukadinovic, de la Ora Sportiva Timisoara, echipa care a primit si premiul pentru cea mai frumoasa galerie.

Golgeterul competitiei a fost desemnat Toma Nicolau (Team SARTO), iar cel mai bun jucator Emil Moldovan (Mediatic Cluj).

Mai multe detalii aici.

Cupa-bloggerilor-2013-64

Cupa Bloggerilor la Fotbal este un eveniment marca SportMeet.ro. Sponsor: Orange Romania. Parteneri: Canyon, Aqua Carpatica, Heineken, Editura Litera si Federatia Romana de Rugby.