Umblă vorba în târg că sunt niște oameni care nu au ce face și își pun poze cu ei în două ipostaze. Câteodată prea sincere și cu iz de “insight joke”, ele vor fi mereu o provocare pentru cel care le face.

Gasestediferenta

Nu despre asta este vorba, ci despre faptul că totul este foarte dinamic, lucrurile se schimbă rapid în jurul nostru, iar o secundă poate însemna o perspectivă cu totul diferită, precum 2 cadre aruncate în voia ISO-ului.
Dacă privești din centrul sferei publicitare, nicio zi nu seamănă cu alta, iar viața din agențiile de publicitate se schimbă zilnic. Totuși, în final, ceva rămâne neschimbat – omul din cadru.

Cam așa a pornit și ideea campaniei #gasestediferenta. Oamenii sunt cei care vor face diferența. Indiferent de colectiv. Indiferent de locul în care se află. Amprenta personală apasă conștient pe mulajul echipei, mai ales în colectivul în care îți petreci cea mai mare parte a timpului.

Gaseste_diferenta_ziua2

Și uite așa s-a lansat site-ul www.gasestediferenta.ro. Ai 5 zile și 5 fotografii la dispozitie să găsești măcar 5 diferențe în fiecare. Unele sunt chiar… acolo! Bine de tot!

Dacă norocul e cu tine, te duci un weekend în Poiana Brașov, în casa de vacanță a unui cunoscut publicitar român. Pe bune! Este un concurs tratat legal cu regulamentul din dotare.

Cum joci?
1. Plimbi cursorul peste fotografii și faci un proof reading de zile mari.
2. Găsești diferențele și le marchezi cu domnul click.
3. La minimum 5 diferențe găsite intri în #superpromoție.
4. Participă în fiecare zi și ai mai multe șanse de câștig

Gaseste_diferenta_site_preview

ATENȚIE! Nivelul de “Fotoșop” folosit este peste limitele legale. Orice asemănare cu persoane reale este pur diferențiatoare.