Radio Guerrilla e Radio Guerrilla. Pe langa muzica faina si emisiunile destepte, acest post de radio ofera si o emisiune care este diferita de tot ceea ce se intampla pe FM.

Guerrilla Gaming Show este singura emisiune care te informeaza despre lumea jocurilor video, trendurile din zona tehnologiei si tot ce misca pe retelele de socializare. In fiecare saptamana ofera si un premiu pentru ascultatori. De exemplu, saptamana aceasta poti castiga un joc original Diablo 3 pentru Xbox 360 .

Dar nu este vorba numai de piscotareala.

Ca ascultator cronic de Guerrilla pot spune ca emisiunea asta se incadreaza perfect in grila lor. Vei gasi muzica si mai buna, mici glumite si informatii din tehnologie si gaming pe intelesul tuturor.

Realizatorii emisiunii sunt Carmen Ivanov si Mihai Craciun.

carmen_ivanov_mihai_craciun_guerrilla gaming show

Carmen Ivanov are “dubla personalitate”. “The dark side of her” se numeste Zelda, acea voce sexy si putin incisiva (generata de singurul sintetizator vocal creat pentru limba romana) pe care ai mai auzit-o pe Radio Guerrilla prin 2011. O perioada a prezentat stirile la City FM (pana sa se inchida unicul post ROCK din FM).

Mihai Craciun este editor prezentator la RHS Company si este pasionat de tot ceea ce e nou in materie de gadget-uri. Un gammer priceput care vede o lume si in afara computerului.

Chiar daca nu am castigat multe la viata mea, am spus sa particip si eu la concursul din data de 23 Septembrie, de pe pagina de Facebook a emisiunii. Surpriza! Am castigat un joc GTA V si un tricou “Los Santos”. Astazi am fost la avanpostul Radio Guerrilla si le-am ridicat. Am ajuns pe la 10:15 am. Speram sa ma intalnesc cu Dobro, Matei sau Muntele. N-a fost sa fie. In schimb, l-am auzit Memo care abia ce isi incepuse emisiunea.

Ca tot am ramas fara loc de munca, am ceva timp sa ma joc pana sa ma angajez. Trebuie doar sa fac rost de un PS3 🙂