Zilele trecute am avut parte de o mare surpriza. Nu stiam cum s-o intampin: cu bucurie sau cu nostalgie. Pana la urma, am intampinat-o cu bucurie si fericirea anilor din spate. Cu zambet! 🙂

Hi-Q isi lanseaza albumul (al VIII-lea) ce se intituleaza “Cand zambesti”. Cand vad ca acesti oameni sunt atat de faini, mi-am impus sa dezvalui cateva detalii (avand in vedere ca …oarecum… ma voi ocupa si eu de aceasta lansare).

Lansarea va avea loc in data de 5 Aprilie 2012, in True Club, incepand cu ora 20:00.

Nu pot sa dau din casa foarte multe, dar trupa Hi-Q promite o lansare ca la carte: melodii noi, multi oameni din media si indeplinirea unor doleante prin “Loteria dorintelor“.

Treaba sta in felul urmator:

Va fi un concert alaturi de band. Da, un band in spatele membrilor Hi-Q (Dana, Florin si Mihai) care vor da energie acestui concert. Teaserul pe care tocmai l-ai vazut, anunta lansarea noului album “Cand zambesti”.

Trebuie mentionat ca acest concert este un cadou pentru fanii Hi-Q! Intrarea este libera si distractia va fi la ea “in sufragerie”.

Sunt nerabdator sa aud noile melodii si sa ii vad pentru prima oara LIVE pe artistii care imi cantau atunci cand eram copil “Gasca mea”, “Inima mea”, “Dor de tine, dor de noi” si multe alte melodii care au ajuns pana la ciocan, nicovala si scarita. 🙂