Cu toata nebunia asta de concerte LIVE si infuzia de muzica de calitate, piata romaneasca este din ce in ce mai deschisa la concerte cu nume sonore din industria muzicala internationala. Tot respectul pentru oamenii care merg la concerte si isi arata aprecierea pentru artistul din fata lor!

Nu am ajuns eu la multe concerte, dar pot spune cu mana pe inima ca am salutat ca un bun “samaritean” cu rock in sange concertele Metallica si Ozzy Osbourne.

Astazi va fi un concert cu o trupa ce s-a lansat la sfarsitul anilor ’90 (1996 mai exact) si care a continuat cu mici schimbari de stil si public. A evoluat, a crecut, s-a maturizat. La fel si publicul lor.
Nu are rost sa insir aici toate albumele lor. Puteti sa gasiti discografia si alte informatii pe Wikipedia.

Cel mai bun album Linkin Park din punctul meu de vedere si cel mai bun album de remixuri (un fel de “Best Of…remixat”) este Reanimation.

De ce “Reanimation”?

Pentru ca:
– am avut o caseta cu ei si am ascultat albumul la walkman oriunde mergeam, fara sa ma satur de piesele de pe el;
– mi se pare foarte bine inchegat si trecerea ditre melodii este foarte armonioasa – poate fi si TREBUIE ascultat cap-coada;
– te ridica si te coboara intr-un mod in care nici nu-ti dai seama;
– iti ofera energie pentru o zi de munca (daca-l asculti inainte sa ajungi la birou);
– imbina placut genurile Metal, Alternative, Rock si Rap – este un album ce poate sa placa si unui ascultator de muzica rock, dar si unuia de rap;

Au trecut multi ani din 2002, de la lansarea acestui album. Au trecut 10 ani in care trupa s-a maturizat si a venit cu un album foarte bine primit – A THOUSAND SUNS. (ca tot vorbeam de maturizare)

Este dragut sa vezi ca pe scenele muzicale din tara noastra au urcat foarte nume sonore si, din fericire, Linkin Park.