Si-am ajuns la Tirgu Mures!

Stimabili! Astazi, 23 August 2012, incepe Peninsula!

Prima zi a fost destul de haotica:
Un drum de 6 ore care s-a consumat destul de repede. Faceam mai putin daca nu se lucra undeva dupa Campina. Nu-mi aduc aminte unde cu exactitate. Stiu doar ca ne-am trezit in coloana.

Am ajuns la locul cu pricina alaturi de echipa Port.ro. Am vazut ca nu prea erau oameni. OK, astazi incepe festivalul, dar credeam ca deja au venit baietii cu corturile si isi fac de cap. Erau doar cateva cete de copii (15-16 ani) cu chef de bauta si tigari in gura. Cativa (mai mari) erau deja matrafoxati si aveau chef de inca o bere.

Nu prea sunt multe de spus pentru ca organizatorii inca amenajau corturile si se ocupau de punerea la punct a ultimelor detalii. Mancarea nu era gata.. oricum… este putin cam scumpa. Berea este 4 lei. Pahar de plastic. Ciuc. Doar este festival recomandat/alimentat de Ciuc Music.

Astazi, o sa ma plimb pe aici cu un PRESS badge la gat si am sa fac poze, am sa iau pulsul concertelor si am sa populez online-ul cu tot felul de review-uri pentru evenimentele desfasurate in aceasta mare de oameni si de muzica.

Cateva poze din prima zi, Ziua Zero, gasiti pe profilul meu de Facebook.

Informatii despre eveniment si mai multe poze pe pagina oficiala a evenimentului.

Urmeaza Ziua 1!