Imi aprind o tigara si ma asez cu fundul pe treapta de pe balcon. Imi asez gandurile si trag rotocoale lungi de fum in piept. Ma gandesc la urmatorul post. Ma gandesc cum o sa prezint situatia si sa fac sa se inteleaga anumite lucruri. Gandul imi fuge la norii din jurul lunii si sunt fascinat de aureola din jurul acestui corp ceresc. Imi revin. Ma uit la blocuri si ma trezesc ca sunt inca pe Pamant. Nu vad planeta Marte.

Cred in viata pe alta planeta si sper sa ajung departe. Cred in promovare si idei simple. Sunt sigur ca PR-ul o sa fie recunoscut si la noi ca un element esential. Poate chiar si pe Marte!

Ma asez in fata laptop-ului si incep sa scriu. Cuvintele se varsa in acest draft precum picaturile de ploaie simtite pe piele cu o seara inainte.

Da! Am primit un mail si mi s-a spus ca voi fi PR pentru Life on Mars, o trupa recunoscuta in ultima vreme pentru single-ul lansat in premiera la MTV – Love Life.

Life on Mars canta si cover-uri. Voi posta pe contul de Facebook al formatiei de acum inainte urmatoarele concerte. Trupa este foarte misto! Canta cu daruire si cu o energie imensa… parca venita de pe alta planeta. 😛

Sunt PR pentru Emanuel Mirea Band, Stigma si Life on Mars. Asta nu ma impiedica sa imi programez postarile si sa intretin site-urile band-urilor respective. O fac din placere si din dragoste pentru muzica de calitate. Imi place sa promovez valori si imi place sa gasesc oameni asemanatori, cu aceleasi doleante.

Sper sa se asculte din ce in ce mai multa muzica buna si sa se promoveze din ce in ce mai mult trupele care “CANTA MUZICA”!