Îmi aduc aminte cu plăcere evenimentul Social Media Summit din Iași. Se întâmpla în primăvara anului 2011, pe 4 martie mai exact. Pasiunea pentru Social Media și advertising se înfiripase adânc în vene și eram dispus să merg oriunde pentru a intra în lumea asta cool la care aspiram, chiar dacă era un frig de crăpau scările Hotelului Unirea.
Am rămas cu foarte multe uși deschise după acel eveniment, dar și cu foarte multe întrebări cărora le-am găsit răspunsul mai târziu, atunci când am început să lucrez în Social Media.

social_media_summit_2015

Social Media Summit Iași 2011 va rămâne o amintire plăcută pentru mine, mai ales că atunci am schimbat primele tweeturi cu @ihearlights, ca după să îl cunosc drept Bogdan Dăscălescu, omul fain care astăzi își face bronzul frumos în Thailanda, alături de prietenul lui “tuk-tuk”.

Pentru că a ajuns deja un eveniment cu tradiție, Social Media Summit își va deschide încă o dată ușile pentru cei pasionați de publicitate și Social Media în data de 18 Februarie 2015, la Hotel Howard Johnson București. Pentru detalii și înscrieri, poți accesa site-ul evenimentului pe adresa www.revistabiz.ro/smsbucuresti2015.
Eu îmi voi da check-in acolo și te aștept să schimbăm câteva vorbe, așa cum cere networkingul la evenimentele Biz.