Din momentul în care ochii mei au intrat în contact cu sticla televizorului, iar pe ea era o emisiune despre mașini, mi-am dat seama că voi schimba canalul. Recunosc, aveam preconcepții. În afară de ProMotor, nu exista o altă emisiune pe care eu să o văd și să o apreciez.

Nu sunt fan TV. Nici măcar nu îmi place că am un televizor în casă. Singurele emisiuni la care mă uit sunt Biziday (cu Moise Guran) și Starea Nației (cu Dragoș Pătraru).

Într-o zi, am văzut pe TVR1 doi oameni tineri și plini de energie, care au reușit să discute despre mașini și altfel. Mă bucur că cele 3 secunde de gândire m-au făcut să văd că există oameni muncitori, care merită toată aprecierea noastră.

Munca lor, seriozitatea, calitatea imaginii și a conținutului sunt ceea ce trebuie și merită să primească laude și like-uri.

Mașini cu Giurgea și Bratu este o emisiune la care te uiți cu drag. Tudor și Costin sunt amuzanți și știu că imaginea contează, așa că au reușit, alături de Dragoș Sabadac, să scoată un montaj care pe mine mă lasă mască uneori.

Emisiunea poate fi urmărită în fiecare joi, pe TVR1, de la 23:50, dar și online, pe masinicugiurgeasibratu.ro

#Bravo / #Felicitari / #TineoTotAsa !!!