Incerc sa scriu cateva randuri despre despartirea mea de True Club si… e greu! Am scris si sters de foarte multe ori. Ma intreb chiar si acum daca aceasta este varianta finala; daca o sa ramana aceasta propozitie…

Au fost 10 luni minunate in care am cunoscut foarte multi oameni dragi si foarte multi artisti talentati. Am trait muzica la un alt nivel si am ascultat cu inima.

Asa cum spuneam si pe pagina de Facebook:

“A venit momentul in care imi iau ramas bun de la familia True Club. Drumurile noastre se vor desparti in foarte scurt timp.
Au trecut 10 luni in care am fost alaturi de voi, m-am bucurat si am trait clipe uimitoare.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, pentru apreciere, pentru sugestii si pentru ca m-ati tras de urechi atunci cand am calcat stramb.
Mi-am facut zeci de prieteni, am legat sute de cuvinte si am petrecut “in sufragerie” mai mult timp decat acasa.
Am crescut alaturi de voi si m-am maturizat. Sunt un alt om datorita voua. Un om ce apreciaza muzica LIVE si traieste prin fiecare nota muzicala.
Multumesc fostilor mei colegi de la True Club, ii multumesc lui Leonard Muha si Voicu Stejerean pentru aceasta sansa si tuturor trupelor si artistilor care au urcat pe scena.
Nimeni nu este de neinlocuit. Vreau sa intampinati persoana care va veni in locul meu cu bratele deschise. Sunt sigur ca va avea mult mai multe de spus si de facut!
Va multumesc din suflet, True People! Sunteti o parte din energia mea, din viata mea si din sufletul meu!
Ramaneti dragi, frumosi si deschisi!”

Ne-am strans mana, am facut urarile necesare si am plecat. Am plecat cu o imensa experienta, cu multe prietenii, cu mii de amintiri si un catalog intreg de poze.

La revedere, prieteni dragi!