Pentru un astfel de articol ai nevoie de liniste in suflet si sa fii impacat cu tine. Trebuie sa recunosti ca ai incercat sa dai tot ce e mai bun pentru a iti atinge scopul, pentru a livra un continut de calitate si ai tras ca un nebun pentru a multumi nevoile clientilor tai. Acum, cand linia a fost trasa, incepi sa vezi lucrurile cu alti ochi.

Lasand la o parte partea legata de munca, trebuie sa fii motivat, sa cresti, sa ai langa tine oameni care si-ar da din timpul lor pentru a te ajuta. Orele petrecute la birou sunt cu mult peste cele petrecute acasa si foarte multa energie se consuma zilnic langa niste oameni care, la inceput, iti sunt straini.

The_Bridge_boys

Este simplu sa spui ca esti creativ. Creativitatea nu se invata. Cu ea te nasti, ea iti calauzeste visele si ea te ajuta sa te maturizezi din punct de vedere profesional. De multe ori, din pacate, ambalajul exterior este cel care ia forma gandurilor tale, convingerilor tale si trairilor tale interioare. Fals! Ne lovim de un sistem care nu are timp sa te descopere, care nu are rabdare cu tine si care nu iti da o sansa – o a doua impresie – asa cum esti tu.

Iubesc oamenii rabdatori cu alti oameni, cei care isi consuma din timpul lor pentru a te cunoaste, pentru a te intelege si care vor sa te ajute atunci cand ai nevoie. Ei sunt cei care merita toate laudele, toate aprecierile si toata prietenia ta.

Andrei si Bogdan mi-au castigat prietenia si eu pe a lor. Nu a fost nevoie de timp, nu a fost nevoie de efort sau de alte convingeri pentru a ne intelege. Chimia dintre noi si “discutiile” fara cuvinte, din priviri, au facut din rutina zilnica o placere. Trebuie sa recunosc ca acest trio a dus glumele de autobaza la un alt nivel. Drept urmare, am fost invidiati pentru asta.
Cele 9 luni petrecute in agentia de PR GolinHarris (mai nou Golin) au fost datorita acestor oameni minunati, alaturi de care am invatat sa apreciez timpul lucrat impreuna, am invatat sa lucrez in echipa, am invatat sa ajut si sa fiu ajutat. Am invatat ca poti fi prieten cu colegul de munca si ca, indiferent cate ore petreceti in timpul saptamanii, la munca, merita sa iesiti si in weekend, la o bere.

Va multumesc, prieteni!