Îmi place să ies din birou și să îmi aduc aminte să fiu, în primul rând, social. Toată această socializare profesională se face cel mai bine cu oameni din domeniu, presărată cu modele demne de urmat în online-ul românesc. Webstock 2015 va fi prilejul perfect să îmi mișc neuronii către cea mai așteptată conferință dedicată Social media din România.

webstock2015image

După cum spune și textul care le definește, premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în Social media, produse în România ultimului an. În mod cert va fi partea cea mai așteptată.

Totuși, nu pot să nu remarc media de vârstă în scădere în rândul speakerilor. Anne-Marie Chelariu, Cristian Florea, Mihai Țăranu, sunt doar câțiva dintre cei care vor deschide subiecte sau vor modera întâlnirile. Mi se pare de apreciat că noul val vine și vorbește în fața celor care coordonează campanii și își lasă bugetele pe mâinile lor.

Webstock-2015

Ceea ce îmi place cel mai mult în această ediție, a opta de altfel, este Personalitatea Anului în mediul online. Ea poate fi votată aici.

Webstock poate fi urmărit pe website-ul dedicat, pe Facebook sau Twitter (#webstockro).

Ne vedem pe 2 Octombrie, la JW Marriott Hotel!