Muzica

Cum a fost la Vunk la Polivalenta

A venit ziua in care voi spune si eu despre experienta traita la Polivalenta. „Noptile trec” si se face aproape o saptamana de la concertul trupei VUNK. Dupa tot tam-tam-ul (de bine) de pe retelele de socializare ma simt dator sa…

… multumesc Ancai Duma si Malinei Gloaba pentru invitatii, lui Cristian Stan pentru receptivitate si trupei Vunk pentru un spectacol superb! A fost o noapte ce s-a impartit „numai la doi„! Publicul si trupa intr-un singur suflu!

Am ramas mut si uimit de multe ori in acea noapte. „Fiecare” sunet mi-a ajuns in vene si mi-a alintat pielea cu vibratia lui. A fost „cel mai bun si cel mai rau” concert la care am fost! Spun cel mai rau pentru ca nu m-am putut manifesta din cauza uimirii. Nu am putut canta pentru ca eram prea ocupat cu privitul si comentarii de genul „pfoai” sau „uau”.

Respect pentru munca acestor oameni si pentru cele peste 100 de invitatii date pe bloguri. Este un efort considerabil si dovada clara ca nu a scapat nimeni fara sa vada concertul (si fara emotii).

Imi pare rau pentru cei care nu au putut sa ajunga la concert. Chiar a fost „pierderea lor„.

Jocuri de lumini, efecte pirotehnice, proiectii minunate, invitati unul si unul (Smiley, Antonia, Monica Anghel, Puya, dar si Eric Martin, solistul trupei Mr.Big).

Mi-a placut „la nebunie„! Vunk chiar a reusit sa ridice „in picioare, toata tara„!

Chiar daca ar fi fost afara o „ploaie fara nori„, tot spuneam „gata„, lasam tot si ajungeam la concert. S-a vazut o munca imensa si o implicare a peste 300 de oameni la ceea ce avea sa fie ridicarea stachetei pentru o trupa ce a muncit si a crescut prin perseverenta.

Ma astept ca de acum inainte sa vad concerte asemenea celui de la Sala Polivalenta si din partea altor trupe romanesti.

Alo! Voi, ce doriti sa faceti concerte, luati ca exemplu Vunk!

Respect pentru toata munca depusa! A! Si… „scapa-ma de ea„!

Albumul poate fi ascultat integral si gratuit AICI!

[fbphotos id=380289998718945]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *