Muzica

Cum a fost la concertul Robbie Williams din Tallinn… din cinema

Nu. Nu am ajuns in Tallinn, Estonia. M-am deplasat doar pana la Grand Cinema Digiplex. (Oarecum) am fost alaturi de 70.000 de estonieni si (cel putin) zeci de mii de oameni din toata Europa.

Inca nu am ajuns sa-l vad LIVE in alta tara si, din pacate, inca nu a ajuns pe meleagurile nostre. Sunt incercari disperate ale fanilor RW din Romania sa-l faca sa puna si pe tara noastra un pin. Sa speram ca la urmatorul turneu.

Robbie Williams Take The Crown
Photo credits: http://www.robbiewilliams.com

Inca de la debut mi-a placut ca a plecat din Take That. Avea nevoie sa se afirme. Si a facut-o! Muzica, faptul ca ascultasem „Life thru a lens” de sute de ori, este nascut pe 13 Februarie (ca si subsemnatul) si imi placea „ingamfarea” lui. Toate acestea au facut sa apreciez acest artist. Sunt putini cei carora le atribui statutul de „artist”.

Daca distanta dintre tine si artist este una mare, merita. Merita sa vezi un concert la cinema.

#robbiecinema (varianta din cinema a concertului) a fost transmis in (cel putin) zeci de cinematografe din toata Europa, printre care si Grand Cinema din Baneasa. Sunetul, imaginea (vezi din mai multe unghiuri), sentimentul ca acel concert este LIVE, acum, in alta tara. Toate acestea fac sa te transpui acolo, printre miile de oameni veniti sa vada un idol. Show-ul „Take the crown” este unul impresionant! Acesta a fost penultimul concert si imi pare rau ca nu am apucat sa-l vad si LIVE.
Pretul biletului a fost 55 de lei. Este un moft nu tocmai ieftin, dar care sa-ti potoleasca setea de a merge la un concert macar pe o perioada scurta de timp.

Pentru aceasta experienta trebuie sa-i multumesc lui Alin Pandaru. El m-a informat ca acest concert este transmis si la noi.

Asa cum spunea si el: „Te asteptam si in Romania.. candva…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *