Muzica

Muzica buna poate da halucinatii de fericire

De foarte mult timp nu am mai gasit o formatie care sa ma faca sa le ascult albumul iar si iar si iar…

Baietii astia vin din acelasi oras de unde s-a lansat si formatia „The Killers”, Las Vegas, Nevada. Au aparut in 2008, dar pe la noi s-au auzit prima oara abia la sfarsitul anului 2012, inceput de 2013. Albumul lor, Night Visions, a luat discul de platina in Statele Unite, Austria, Canada, Portugalia si Suedia.

Mai pe romaneste, au aparut din desert si au secat toate „awards”-urile de premii. De ce? Pentru ca omul din spatele formatiei, Alex Grant (sau Alex da Kid), a stat si in spatele unor colaborari cu Dr. Dre („I Need a Doctor”), Nicki Minaj („Massive Attack”), B.o.B („Airplanes” featuring Hayley Williams din formatia Paramore) si Eminem („Love the Way You Lie” featuring Rihanna).

Dupa cum spuneam, nu m-am simtit de foarte mult timp atat de bine ascultand o muzica atat buna. Totul curge asa cum trebuie si fiecare melodie este diferita, dar atat de similara. Fiecare nota este calculata si fiecare chitara acordata sa te unga pe suflet.

Daca nu ti-ai dat seama inca despre cine este vorba, pot spune doar atat: „Radioactive„.

On top of the world„, una dintre piesele lor, se regaseste in playlist-ul Fifa 2013 si PES 2013. „Radioactive„, cea mai cunoscuta piesa a lor, a reusit sa stranga aproape 96.800.000 de vizualizari. Nu este”Gangnam Style”, dar cifra e frumusica.

Va prezint Imagine Dragons si al lor album „Night Visions„. Provoaca acea senzatie de buna dispozitie si efect halocinogen de fericire.
Enjoy!

http://youtu.be/eac-hElBkFA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *