Muzica

Concert Thirty Seconds to Mars

Trecutul mi-a scris pe portativ cateva momente legate de muzica, ceea ce face vizibila legatura mea cu acest domeniu. In functie de stare si de conjunctura, melodiile si formatiile preferate din ziua respectiva, pot fi destul de diferite, dupa cum pot fi starile mele.

Exista si zile in care stau si ascult doar muzica noua. Incep sa caut recomandari sau, din melodie in melodie, ajung sa dau peste trupe neauzite pana acum.
Asa a fost si cu Thirty Seconds to Mars cu mult timp in urma. Am dat intamplator peste aceasta trupa si mi-a placut sound-ul diferit, acel experimental rock imbratisat de formatie.

Thirty seconds to mars

Concertul de aseara a fost unul extraordinar, in care energia publicului si puterea artistului Jared Leto au facut minuni!
De la prima si pana la ultima melodie, timp de o ora si jumatate, Thirty Seconds to Mars a oferit un spectacol simplu, dar axat pe ceea ce inseamna un concert – muzica.

Mi-am propus sa fotografiez si sa filmez mai mult, dar am fost vrajit de culoarea spectacolului si de calitatea actului artistic. Totusi, am reusit sa surprind cateva cadre:

Aseara am vazut energia uimitoare a unui om la 43 de ani, un castigator al Oscarului, a unui artist complet (cantaret, actor, regizor).

Dupa cum au promis, sper sa ii revad in turneul de anul viitor.

In cazul in care nu ai reusit sa vezi concertul de aseara si iti faci planuri de vacanta, poti consulta lista urmatoarelor concerte  – Thirty Seconds to Mars Tour.

Thirty Seconds to Mars

Thirty Seconds to Mars Thirty Seconds to Mars

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *