Timp liber

30.000 km cu Tuk-Tuk-ul pana in Thailanda

Vine o zi in care incep sa defulez despre societate, despre angrenarea in anumite responsabilitati, despre faptul ca ne nastem cu anumite convingeri. Ne-am nascut intr-un sistem deja impus. Cu multe generatii inaintea noastra, ne-a fost scris un program care ne tine ocupati, ne trimite la munca, ne impune sa consumam, sa ne cumparam telefoane, sa ne uitam la seriale, sa ne PIERDEM timpul.

Exista si oameni care se deconecteaza de la sistem, cauta sa intalneasca oameni noi, isi doresc sa „lupte” pentru supravietuire si sa se bucure de fiecare minut din viata.

Bogdan Dascalescu este unul dintre ei. Este un om cu adrenalina in sange si cu o creativitate iesita din comun. Despre el voi vorbi mai multe intr-un articol viitor.
Totusi, trebuie sa stii ca aceste ganduri de plecat pe coclauri nu sunt de astazi, de ieri. Bogdan a mers pe Mures cu pluta, a plecat cu autostopul pana la Oktoberfest, si-a indeplinit visul de a merge pana in Norvegia sa vada Aurora Boreala (cu autostopul) si a castigat o experienta unica de la Heineken: Episodul 1, Episodul 2, Episodul 3.

calatorind-30000km-cu-un-tuk-tuk

Ma bucur ca am fost langa Bogdan cand si-a definitivat planul maret de a isi lua lumea in cap si a pleca in Asia – 30.000 km intr-un Tuk-Tuk pana in Thailanda este povestea lui, dar, pentru a reusi acest lucru, are nevoie de ajutor.
Momentan, este un om cu un plan, dar, cu ajutorul nostru, poate sa transforme acest plan in realitate. Nu ma refer aici neaparat la partea financiara. Poate fi un pont, o informatie, un contact, o vorba de incurajare. Daca stii oameni care ar putea sa il ajute, daca ai un client interesat de aceasta aventura, il poti contacta direct.

Un comentariu la “30.000 km cu Tuk-Tuk-ul pana in Thailanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *