Timp liber

Brace yourself. Catalogul IKEA este aici!

Toata lumea apropiata stie ca am o problema cu mobila din casa. Inca de pe vremea in care stateam la camin, imi placea sa mut mobila. De cate ori simteam nevoia de schimbare, ma apucam de curatenie generala si de zgariat parchetul cu dulapuri, noptiere si paturi.

Probabil ca m-a marcat calciul de pe peretii apartamentului parintilor mei. Nu l-am suportat! In cele din urma, a venit vremea pentru renovare si, slava cerului, au renuntat la oribilitatea stalactitica din sufragerie si dormitoare. A fost momentul de maturizare si de eliberare a mintii. Abia atunci am devenit barbat!
In perioada imediat urmatoare, bibelourile de pe mileuri, caii, copiii care fac pipi si pestii curcubeu, au disparut intr-un colt inghesuit si intunecat. Valul noii ere a acoperit urmele generatiei cu mese rotunde din slicla si Biblia de la capatul patului.

Mi-am analizat sinapsele mutarilor estetice si mi-am dat seama ca o camera isi poate schimba forma, energia si utilitatea in functie de jocul de tetris pe care il joci cu mobila din acea incapere.
Toate bune, dar ce faci cand la usa iti apare un catalog plin cu produse cu si pentru caminul tau? Chiar daca eu l-am gasit, mi-am adus nenorocirea asupra locuintei. „Blestemul” a venit in 326 de pagini pline de produse cu nume de vikingi. Am gresit! Eu l-am lasat pe birou, la vedere, sa il gaseasca EA.

catalog_ikea2015

Ea, cea care si-a umplut ochii de lacrimi la vederea noii colectii, tremura de entuziasm si se pregatea sa imi invadeze micile mele teritorii. Este aproape sa inceapa o campanie de cucerire a dormitorului si a micului meu spatiu de recreere. Crezi ca asta e tot? Nuuuu! Chiar si baia, locul meu regesc, va fi si ea transformata de lacomia ei ergonomica.

Din cauza noului catalog IKEA, vitrinele cu pantofi si aromele parfumurilor fine au ajuns sa fie niste naluci. Pantofii nu isi vor mai gasi perechea, iar pragul magazinelor cu parfumuri nu va mai fi trecut de picior de femeie. Toata atentia se indreapta asupra noului catalog IKEA 2015.

Adio, libertate! Bine te-am regasit, IKEA!
Dorintele vor deveni impliniri, iar utilitatea va capata forma produselor tale!

Un comentariu la “Brace yourself. Catalogul IKEA este aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *