Timp liber

The Man in the High Castle

Dacă îți place subiectul istoriei alternative și te impresionează tot ce înseamnă Al Doilea Război Mondial, înseamnă că ai citit „The Man in the High Castle” a lui Philip K. Dick. Dacă îți plac cele de mai sus și nu ai citit cartea, e bine că s-a făcut un serial după ea.

Este vorba despre cum ar arăta lumea dacă Germania și Japonia ar fi câștigat războiul la câțiva ani după încetarea luptelor, mai exact în anul 1962. Ciudat, știu, dar este în același timp fascinant.

http://youtu.be/UIDKPydxAFM

Serialul este produs de Amazon și îl are ca producător executiv pe Rodley Scott. Nu te ambala foarte tare pentru că încă nu poate fi urmărit legal în România și, până acum, a fost produs un singur episod.
Din păcate, drepturile celor de la Amazon se limitează doar la suprafața SUA. Nu l-am văzut (cough), dar îți pot spune că arată minunat, are o poveste care te prinde și am rămas cu gura căscată să văd însemnele naziste în Times Square.

Cert este că o să caut cartea și, așa ingrat cum sunt, o să o citesc din scoarță în scoarță, ceea ce nu am făcut până acum și ceea ce îți doresc și ție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *