Muzica

Invitație: Lansare album Guess Who – Un Anonim Celebru

Mi se întâmplă des să primesc invitații la evenimente și concerte și, din păcate, nu pot ajunge la ele de fiecare dată.  Astfel, vreau să le dau unor oameni care își doresc și s-ar bucura să ajungă.

Și de data aceasta, am primit pe adresa redacției 2 bilete la concertul de lansare al celui mai nou album Guess Who. Pentru că nu pot ajunge, vreau să fac niște oameni fericiți și să îi trimit pe ei la evenimentul din această seară, de la ora 22.00, de la Arenele Romane. Pe scenă vor urca și Smiley, Tudor Chirilă, Grasu XXL,Spike, Irina Rimes, Feli, Mitză, JUNKY și Mefx.

Scris și regizat bine, ca un material de calitate „din afară”, documentarul lansat în primăvară îți va arăta se întâmplă în spatele scenei și de unde a pornit totul.

Așadar, dacă vrei să mergi în seara asta la concert, lasă-mi un comentariu la acest articol. Voi face tragerea la sorți prin random.org, la ora 17.00 și voi trimite prin mail biletele câștigătorului. Bagă repede o fisă, că nu e timp mult!

8 comentarii la “Invitație: Lansare album Guess Who – Un Anonim Celebru

  1. Imi pare rau ca nu poti ajunge tu la concert. dar mi-ar parea bine daca as merge eu!:D Si ca sa vezi coincidenta, in timp ce scrollam pe facebook, ascultam ghici ce, aham, Guess Who! (nu cred ca pot sa pun un screenshot). Zi faina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *