Social Media

Social Media Summit 2018

În mai puțin de 2 săptămâni, cel mai important eveniment despre Social media reunește într-o singură încăpere bloggeri, agenții și oameni pasionați de comunicarea online.

Social Media Summit este unul dintre evenimentele care mi-au marcat traseul profesional și primul eveniment Biz la care am luat parte. Se întâmpla la Iași, în cadrul #SocialMediaSummit 2011. Îmi dau seama că lucrurile se vedeau foarte bine atunci pentru viitorul industriei: blogosfera creștea, companiile făceau rapid trecerea la paginile de Facebook, iar brandurile investeau din ce în ce mai mult în campanii online.

Abia atunci se trasau primele direcții ale comunicării online și strategiile de conținut, pentru ceea ce avea să creeze agenții noi de advertising digital și posturi noi. Greu, cu multe greșeli, dar cu entuziasm. Chiar m-am uitat să văd dacă am amintiri de la acel eveniment și nu am găsit nimic pe Facebook. Totuși, am găsit asta pe Twitter:

Informațiile de atunci nu mai sunt relevante, iar ceea ce propovăduiam despre „cum ar fi bine să…” nu mai este de actualitate. Piața asta se schimbă rapid. Tocmai acesta este scopul unor astfel de evenimente, să accentueze ce este în vogă acum, să dezbată și să adune toate aceste informații într-un singur material. Pentru a fi pregătiți pentru orice schimbare.

Ceea ce se va și întâmpla în cadrul acestui eveniment:
„Biz lansează a doua ediție Digital Report, care reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top cei mai urmăriți vloggeri, top conturi de Instagram, precum și top bloggeri cu care au colaborat agențiile și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2017.
Poți comanda ediția Digital Report 2017, aici: https://www.facebook.com/commerce/products/1513861878699761/

Mai multe detalii despre eveniment, speakeri și program pe site-ul evenimentului (28 februarie, ARCUB Gabroveni, de la ora 9:00).
Cu siguranță ne vedem acolo, dau o cafea bună. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *